top of page

Awesomeee activiteiten 

Fun Fri-yay!

De allereerste activiteit, yes! Eindelijk :).. Na meer dan een jaar geen activiteiten te kunnen organiseren is het tijd om eens iets te doen, toch? Dat vinden wij ook! 

En niet zomaar ‘iets’. Maar een fun fri-yay! - whoop. Zoals de naam het al zegt staat plezier voorop want laat plezier nu net iets zijn dat we allemaal wel wat kunnen gebruiken. En wat lekker eten helpt ook altijd ;).

 

Wat kan je verwachten?

Leuke get-to-know spelletjes en meer. Je gaat andere jonge mantelzorgers leren kennen én ook jezelf door leuke spelletjes en gezellige babbels. Ben je wat verlegen in een groep? We’ve got your back! Het zijn kleine groepen (max. 5) + de spelletjes hebben zelf vragen, geen awkward stiltes. Je hoeft je dus geen te zorgen maken ;).

 

Kostprijs?

Volledig GRATIS! Neem alleen jezelf mee, dat is meer dan genoeg :).

 

Waar moet ik zijn?

Het gaat door in het BlinkOut huis in Gent in de Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent. Later volgen (hopelijk) nog andere locaties in Vlaanderen. 

We sturen je een week voor de fun fri-yay! een mail met een uitgebreide routebeschrijving en onze gsmnummers.

 

Waar schrijf ik mij in? 

Joepie, leuk dat je je wilt inschrijven. Het formulier vind je hieronder. 

 

Wanneer gaat het door? 

We zijn aan het kijken naar een nieuwe datum. Volg ons op sociale media (@zojong.be) om te weten te komen wanneer we terug van start gaan :).

 

Is er eten voorzien? 

Yes, de heerlijke pizza’s van Plant a Pizza staan op het menu. Er zal ook genoeg drinken zijn, daar zorgen we voor. Heb je allergieën? Geef het ons bij je inschrijving door.

 

Gaan er nog fun fri-yays komen? 

Voorlopig houden we het bij deze ene keer. Als we merken dat er nood aan is of deze is snel volzet, dan zal de tweede fun fri-yay! snel volgen. Volg ons zeker op sociale media om te weten wanneer de volgende doorgaat.

Schrijf je nu in op de wachtlijst voor de volgende activiteit!

Super leuk dat je met ons op pad wil gaan! 

bottom of page